skip to Main Content
RESPOSTES AL FORMULARI
NOM
MISSATGE
Que marcos i trempats que son els de la junta!!
1) Ara no podrem fer tots els concerts solidaris
2) Estaria bé rebre informació del que s'acorda en la Junta, si pot ser rebre els acords per correu electrònic pq així assegurem que la informació ha arribat a tothom i també explicat uns minuts abans de l'assaig com es feia abans.
3) Potser algunes coses que es considerin rellevants pq afectin molt a tot el Cor, haurien de ser consultades, encara que sigui amb un formulari com fem amb les assistències als concerts
Voldria que es controlés la col.locació dels cantaires de manera que el públic vegi harmonia. També que es tingui present l'assistència a l'hora d'anar als concerts, qui no hagi assistit als assajos no se sabrà bé les cançons
Les sessions amb Jordi Oms continuaran en algun moment ? De què depenen ?
.... o semblant de cares al treball amb els cantaires

Els dies que no es pot fer assaig per raons diverses, potser estaria Bé de poder-les recuperar.
S'enviaran a tots els acords presos en l'assemblea ? Hi ha qui no pot acudir-hi o qui no vol acudir-hi, no obstant crec que tothom ha de saber els acords. Semblantment als que van tenir lloc en la Jornada de Treball.


M. Gràcies !!! I més encara per la tasca feta fins al moment !!!
Àngels Isern
Partint de la base de que no som un grup professional ni ho pretenem i que si hi hagues una exigencia de nivell alt molts dels que cantem hauriem de marxar..
Penso que , no obstant aixo, s'hauria de demanar una autoexigencia mes gran per part dels cantaires. Tothom sap on ha d'esforçar-se mes, ja sigui estudiant mes, anant a classes de cant, complint amb els assajos..cadascu dins les seves possibilitats mirar de superar-se a nivell individual pel be del grup i satisfaccio propia.
Crec que es un tema que el nostre estimat dire hauria de demanar.
La superacio no esta renyida amb la humilitat i naturalitat.
Gaudiriem mes encara del grup i en fariem gaudir mes.
Gracies!
Lluís Duran
1) Crec que tots els assajos són interessants i importants en cadascuna de les modalitats (tutti, homes, dones, solistes, músics). Per tant si estan programats, s'han de portar a terme, i si hi ha algunes baixes per motius de refredat o d'altres activitats alternatives, crec que els que hi participin se'n veuran beneficiats ja que el director podrà estar més pels cantaires que han fet l'esforç i tenen la motivació de venir i, a més, podran millorar aspectes que difícilment es poden tractar en assajos més generals com són els de tutti. Dic això perquè si no es fan, segons la meva opinió, crea un desànim i la consideració que tant és si fem un assaig més o menys.
2) Hi ha cançons que de vegades queden arraconades i a l'oblit durant mesos. No podríem refrescar-les de tant en tant, alguna d'elles ? (Exemples: Great is the Lord, He never failed me yet, Lord have mercy, Now let us sing, Over my head...
3) Penso realment que amb en Jordi Homs vam fer un treball molt bo i interessant que ens va permetre progressar. Voleu dir que no l'hauríem de recuperar en algunes ocasions?
4) Provar recursos d'innovació: Cantem alguna cançó barrejats? Provem que dos solistes o tres cantin al mateix temps?
Margarida Sáez Mir
Hola,
Com vaig ja comentar, la possibilitat de passar-se en contacte amb la Coma Croc, us vaig enviar web (tema espai assaig)
Evitar parlar durant els Concerts
Evitar fer comentaris negatius abans d'entrar al Concert

Gràcies
Montse Follia
1. Repassar lletres,abans d cantar amb les 2 angleses per no cometre errors.
2. Fer més tècnica d veu, per grups , per empastar veus, etc, exercicis diferents escalfament.
3. La gent k no ve gairebé mai als assajos i apareix el dia del concert...una mica escandalós...
4. Més informació d qui plega, qui s,ho deixa per un temps hi prou...saber més qui sóm...
5. Més informació d si hi ha diners o no, si cobrem o no...etc.
Shona
Los lazos amarillos
U
Parlar de l.horari i l.espai de l.assaig
Back To Top